میدگارد
Midgard
حاکم
بومیان
بخشی از
باسها
والکری
میدگارد (Midgard) که در زبان اسکاندیناوی باستان به عنوان میوگارور (Miðgarðr) نیز شناخته میشود، یکی از نه قلمرو درخت جهان و خاستگاه فانیان است. میدگارد از نظر استراتژیک در میان آسگارد و هلهایم واقع شده است. میدگارد سنگ بنای قلمروی نورس است و بر تعادل بهشت و جهنم، و نظم و آشوب تاثیرگذار است. میدگارد مدتها پیش توسط پدر همگان و خارج از بدن یمیر خلق شد تا خاستگاهی برای نوع بشر باشد.
این قلمرو به سرعت به خاستگاه بسیاری از موجودات اساطیری و مردمان خارجی تبدیل شد، و بسیاری از قلمروها و جوامع در سراسر این قلمرو به وجود آمدند. در تلاشی برای ایجاد صلح و رفاه و تحت رهبری خدای جنگ نورس، همه نژادهای نه قلمرو معبد تیر را بر روی دریاچه نُه ساختند. به دنبال یورش آسیر به یوتونها، اودین استفاده از این معبد را محکوم کرد و راه رسیدن به چندین قلمرو را مهر و موم کرد که این موضوع باعث رکود و زوال میدگارد شد.
پس از قرن ها انزوا، میدگارد به تدریج به مکانی بیقانون تبدیل شد که در آن به افرادی که به اندازه کافی قوی نبودند وعده داده شد که به اعماق هلهایم خواهند رفت. شرایط سخت زمستان و عدم نگهداری، بسیاری از زیرساختها و بناهای تاریخی این قلمرو را ویران کرد و میدگارد تحت تصرف دراگرها درآمد. گهگاه خدایان آسیر اینجا و آنجای قلمرو ظاهر میشدند و آنجا به زمین بازیشان تبدیل شد. اگر یک فانی احترام کافی به آنها نشان نمیداد، جان خود را از دست میداد.
میدگارد در God of War (2018) به عنوان لوکیشن اصلی بازی معرفی شده است که خانه جدید کریتوس در آن واقع است. این روح اسپارت پس از مرگ و ویرانی در سرزمین خود، پس از یک سفر طولانی و پرمخاطره به سواحل قلمروی نورس رسید. در آنجا سرانجام با غولی آشنا شد و این دو پسری به نام آترئوس را به دنیا آوردند. کریتوس پس از مرگ همسرش، به همراه پسرش سفری خطرناک را در سراسر میدگارد آغاز کرد تا خاکستر لافی را در بلندترین قلهی نه قلمرو پخش کند.
این قلمرو در God of War: Ragnarök به عنوان یک مکان ثانویه نمایش داده شد. سه سال از مرگ بالدور گذشته بود و سرمای سخت فیمبولوینتر، میدگارد را ویران کرده بود. این قلمرو به سرزمینی مرگبار تبدیل شد که در آن حتی قویترین افراد برای زنده ماندن تلاش میکردند. در نهایت، مداخله کریتوس و آترئوس در طول راگناروک، از سقوط میدگارد جلوگیری کرد و پس از نابودی آسگارد، سرانجام این قلمرو فانیان دوباره رشد کرد.