ژولیوس سزار
Julius Caesar
تولد
جولای ۱۰۰ سال پیش از میلاد
جمهوری رم
مرگ
۱۵ مارچ ۴۴ سال پیش از میلاد (۵۵ سال)
جمهوری رم
وابستگی ها
- ارتش رم
- جمهوری رم
- Order of the Ancients
حضور در
- Assassin's Creed: Origins (اولین نمایش)
- Assassin's Creed: Project Legacy (ذکر شده)
- Assassin's Creed: Brotherhood (ذکر شده)
- Assassin's Creed: Origins – The Hidden Ones (ذکر شده)
Assassin's Creed: Origins (کمیکها)
ژولیوس سزار (Julius Caesar) یکی از فرماندههای برجسته ارتش روم و یکی از سیاستمداران قابل توجه جمهوری روم بود. او نقشی کلیدی در تبدیل کردن جمهوری روم به یک امپراطوری غیرقابل توقف داشت.
علاوه بر کارهای برجستهاش به عنوان سناتور و ژنرال رومی، سزار وابسته به فرقه پارینهها و دسیسههای آنها بود. او پیش از مرگش به دستنشانده این فرقه تبدیل شد و نفوذ آنها در جمهوری روم را گسترش داد.
بیوگرافی
حدود ۵۹ سال پیش از میلاد، سزار شهر فلورنتایا را تاسیس کرد که بعدا با نام فلورانس شناخته شد. شکست ورسینگتوریکس و گشایش سرزمین گل به دست او یکی از مهمترین وقایع دوران باستان محسوب میشود.
در سال ۴۸ پ.م. او و نیروهایش در میان جنگ داخلی وارد رم شدند و سزار قدرت را به عنوان قدرت مطلق جمهوری به دست گرفت. این اتفاق در حالی افتاد که او به طور مخفیانه توسط فرقه پاریتهها پشتیبانی میشد. او مجموعهای از لشکرکشیها را در سرزمینهای رومی آغاز کرد تا از امنیت قدرت خود اطمینان پیدا کند. در همان سال سزار متوجه فرار پومپه به مصر و پناه بردن او به کلئوپاترا شد، بنابراین او را در سراسر دریای مدیترانه تحت فشار قرار داد.
وقتی سزار به شهر اسکندریه رفت مورد استقبال بطلمیوس سیزدهم، برادر کلئوپاترا و شریک حاکمیت مصر قرار گرفت. بطلمیوس سر بریده پومپه را به سزار هدیه داد تا حمایت او علیه خواهر بزرگترش به دست آورد. ملاقات آنها با ورود کلئوپاترا و پیروانش متوقف شد. کلئوپاترا در به دست آوردن حمایت سزار بهتر از برادرش عمل کرد و یک پیشنهاد ازدواج را به سزار داد، چیزی که او قبول کرد.
سزار مدتی بعد با پیروان کلئوپاترا یعنی آیا و بایک آشنا شد. آنها به کمک هم بر علیه ارتش بطلمیوسی پیروز شدند. بایک با افراد نزدیک به بطلمیوس یعن پوتینوس و لوسیوس سپتیمیوس مقابله کرد. در حالی که پوتینوس کشته شد اما سپتیمیوس توسط سزار بخشیده شد که این موضوع برای بایک بسیار ناامیدکننده بود.
با شکست بطلمیوس حالا کلئوپاترا تنها فرعون مصر بود و سزار به کمک فرقه پارینهها او را به عنوان فرعون مصر به تخت سلطنت نشاند. این اتفاقات باعث شد تا آیا و بایک اعتماد خود را به هر دوی آنها از دست بدهند. آنها اقدام به تاسیس پنهان شدگان کردند تا از آزادی مردم محافظت کنند. سزار به سنای روم نیز بیاهمیت بود و دلواپسان آن را به سخره میگرفت، او در عوض به فرمانروایان خارجی و سناتورهای دایره خود اعتماد داشت.
مرگ
در طی دوران جنگ داخلی بیشتر مخالفان سزار سقوط کرده بودند و او به قدرت مطلق تبدیل شده بود. پنهان شدگان فعالیتهای او را زیر نظر داشتند و با استخدام گایوس کاسیوس لونگینوس و مارکوس یونیوس بوروتوس شروع به نقشه کشیدن بر علیه سزار کردند. این دو فرد نامبرده نیز شروع به استخدام سناتورهای دیگر کردند.
در ۱۵ مارس سال ۴۴ پ.م. سزار نشستی در مجلس سنا و تئاتر پومپه داشت و سپتیمیوس او را همراهی میکرد. طی برنامهای در جهت ترور دیکتاتور، آیا با سپتیمیوس مقابله کرد و بروتوس و کاسیوس مشغول تدارکات نقشه شدند. آیا پس از شکست سمپتیمیوس به سمت محل نشست سزار رفت و از پشت به او خنجر زد. سناتورهای دیگر نیز به دنبال آن ۲۳ مرتبه به او خنجر زدند و به این ترتیب سزار کشته شد.
پس از مرگ
با وجود مرگ سزار قدرت و نفوذ فرقه به سبب تلاشهایی که سزار انجام داده بود به سرعت افزایش یافت. جنگ داخلی برای سیزده سال دیگر ادامه پیدا کرد و سرانجام اکتاویوس، پسرخوانده سزار در نبرد علیه بروتوس و کاسیوس پیروز شد و با گذاشتن اسم آگوستوس بر خود امپراطوری روم را تاسیس کرد.