ویکی سگ‌های ولگرد بانگو

بر پایه سیستم حالت روشن حالت تاریک

آتسوشی ناکاجیما

اشتراک‌گذاری

آتسوشی ناکاجیما

Atsushi Nakajima

آتسوشی ناکاجیما - سگ‌های ولگرد بانگو

کانجی

中島 敦

جنسیت

مذکر

تاریخ تولد

۵ می

سن

۱۸

پسندیده‌ها

چازوکه، گربه‌ها، آفتاب‌پرست‌ها، یوکوهاما

ناپسندیده‌ها

خودش، یتیم‌خانه مورد زندگی

توانایی

هیولای زیر نور ماه

پیشه

کارآگاه

اولین نمایش

چپتر ۱ (مانگا)
قسمت ۱ (انیمه)

صداپیشه

یوتو اومورا

آتسوشی ناکاجیما (Atsushi Nakajima) عضو آژانس کارآگاهی مسلح است و دارای توانایی هیولای زیر نور ماه است.

شخصیت

گذشته‌ی آسیب‌زای آتسوشی بر زندگی روزمره او تأثیر گذاشته است و او با کابوس‌ها، فلاش‌بک‌ها و تک‌گویی‌های درونی درگیر است. او احساس خودارزشمندی بسیار پایینی است و تا حدی ساده لوح است، که در ابتدا باعث می‌شد در مواجهه با موقعیت‌های خطرناک احساس درماندگی کند. هنگامی که او از احساس گناه و/یا ترس فلج می‌شود، در واکنش یا درک به آنچه باید انجام دهد به مشکل می‌خورد.

او به قضاوت دیگران بیش از قضاوت خود اعتماد دارد و حتی غرایز خود را رها می‌کند. به عنوان مثال، وقتی او از جایزه ۷ میلیارد ینی بر سر خود مطلع شد، متقاعد شد که آژانس را در معرض خطر قرار داده است. او به شدت احساس گناه می‌کرد و تصمیم داشت که کارش را ترک کند، زیرا معتقد بود که این امر آژانس را از هدف قرار گرفتن حفظ می‌کند.

آتسوشی عمیقا به اعضای آژانس و رفاه غیرنظامیان، به ویژه در شرایط وخیم اهمیت می‌دهد. در موارد مختلف، او در کمک‌رسانی و نجات دادن دیگران، حتی کسانی که قبلا هرگز آن‌ها را ندیده است، دریغ نکرده است. یکی از نمونه‌های بارز دازای است که او را در اولین برخوردشان از غرق شدن نجات داد. در خلال امتحان مخفیانه ورودی خود، او با یک تهدید شبیه‌سازی شده بمب‌گذاری مواجه شد و از بدن خود برای پوشاندن بمب و سپر شدن برای سایر اعضا استفاده کرد.

آتسوشی ناکاجیما
آتسوشی در حال نجات کیوکا از انفجار بمب

او دارای حس اخلاقی قوی است که به طور مستقیم ناشی از تربیت او است. او معتقد است ارزش او در زندگی به توانایی او در محافظت از دیگران بستگی دارد و از سوء استفاده از قدرت خود و همین طور مرگ‌های قابل پیشگیری بیزار است. او حتی گاهی سعی می‌کند به دشمنانش کمک کند و اغلب با بیشتر آن‌ها احساس همدردی می‌کند.

با این حال، آتسوشی هنوز ترس فلج کننده‌ای در جنگیدن به تنهایی دارد و اغلب به یک همراه نیاز دارد تا در جنگ به او کمک کند یا گاهی او را نجات دهد تا اعتماد به نفس داشته باشد. سنگینی اقدامات او برای تصمیم‌گیری در مورد ایمنی جهان و احیای آژانس، این فشار را بر او بیشتر کرد، به طوری که او حتی اعتراف کرد که در این مقطع از زمان حضورش در یتیم‌خانه احساس تنهایی بیشتری کرده است.

پیش‌زمینه

آتسوشی در یک یتیم خانه بزرگ شد، جایی که از آزار شدیدی شامل آزار کلامی و فیزیکی را از سمت مراقبین خود متحمل شد و همچنین از انزوای اجتماعی از سایر کودکان رنج می‌برد. این سابقه بدرفتاری ظاهرا تأثیر زیادی بر آتسوشی در بزرگسالی گذاشت و باعث شد تا او دائما ارزش و سودمندی زندگی خود را زیر سؤال ببرد.

به گفته مدیر پرورشگاه، والدین آتسوشی او را رها کردند. این مدیر به پایه‌ای برای مناعت طبع منحرف شده‌ی آتسوشی شد. این بدرفتاری‌ها به خصوص ناشی از غوغای ببر در شب بود، که مدیر را وادار می‌کرد تا گهگاهی آتسوشی را در سلولی بدون غذا به مدت سه روز یا بیشتر به زنجیر بکشد. همچنین به اجبار به آتسوشی چیزی تزریق می‌شد که خودش فکر می‌کرد ممکن است سم باشد (که بعدها آتسوشی در بزرگسالی به این نتیجه رسید که ممکن است مواد مغذی باشد). علاوه بر این در مقطعی، مدیر، آتسوشی را مجبور کرد که یک میخ به پای خودش بکوبد تا به او یاد دهد چگونه «درد» را تحمل کند. وقتی او قادر به این کار نشد، خود مدیر پای آتسوشی را چکش زد.

آتسوشی ناکاجیما
چکش خوردن پای آتسوششی

مدیر بر نفرت آتسوشی نسبت به او تاکید می‌کرد و حتی به ظاهر آن را تشویق می‌کرد. آتسوشی در کنار بدرفتاری مدیر و دیگر مراقبان، از دست سایر یتیمان نیز رنج می‌برد. اغلب اوقات، یتیم‌های دیگر وقتی به دردسر می‌افتادند، آتسوشی را مقصر نشان می‌دادند، زیرا یتیم‌خانه سیستمی داشت که بر روی تغذیه و زمان تغذیه آن‌ها تأثیر می‌گذاشت.

هنگامی که آتسوشی ۱۸ ساله شد، او به بهانه کمبود بودجه یتیم‌خانه اخراج شد. او خودش از این مسئله بی‌خبر بود که شب‌ها زیر نور ماه تبدیل به یک ببر سفید می‌شد و باعث هرج و مرج‌هایی از جمله تخریب مزارع و انبارها می‌شد.

توانایی‌ها

هیولای زیر نور ماه: آتسوشی توانایی تبدیل شدن به ببر سفید را دارد. در ابتدا به نظر می‌رسید که او کنترل چندانی بر این تغییر شکل ندارد، که احتمالا ناشی از ناآگاهی او از وضعیت خود بود.

او پس از عضویت رسمی در آژانس و تحت تأثیر توانایی «همه مردان برابر هستند»، کنترل بیشتری بر دگرگونی‌های خود پیدا کرد.

آتسوشی ناکاجیما
صفحات دیگر