توانایی (Ability) نیروی ویژهای است که افراد زیادی در سراسر جهان آن را در اختیار دارند. به شخصی که دارای توانایی باشد، کاربر توانایی گفته میشود.
اطلاعات
گفته شده است که یک فرد نمیتواند بیش از یک توانایی داشته باشد. یک کاربر توانایی ممکن است آگاه باشد و بتواند توانایی خود را کنترل کند، اگرچه در برخی موارد ممکن است یک توانایی غیرقابل کنترل باشد و به طور خودکار فعال شود. علاوه بر این، یک فرد ممکن است از بدو تولد استفاده کنندهی توانایی باشد یا این که در طول حیاتش آن را آشکار کند. در مواردی تواناییها به جای این که مثبت تلقی شوند به عنوان نفرین پنداشته میشوند.
یک توانایی توسط روح و ارادهی کاربر تقویت میشود. بنابراین هنگامی که یک کاربر توانایی میمیرد، توانایی مربوطه نیز از بین میرود. تنها استثناء در این مورد، تکینگیها هستند که قادرند به عنوان یک انرژی عظیم تا بینهایت ماندگار باشند.
تکینگی
تکینگی (Singularity) زمانی رخ میدهد که دو توانایی یکدیگر را خنثی کنند و چیزی متفاوت از هر یک از مهارتها ایجاد کنند. همانطور که توسط دسته ویژه مطالعه شده است، پدیده تکینگی به دلیل از دست دادن کنترل بر تواناییها به سمتی غیرقابل پیشبینی توسعه پیدا میکنند. در بیشتر موارد، انتظار میرود یکی از تواناییها بر دیگری پیروز شود. هر چند به ندرت اما ممکن است در مواردی هیچ یک از طرفین برنده نشوند، یا دو توانایی باعث واکنش متقابل شوند و در مقایسه با زمانی که به صورت جداگانه فعال میشوند، تأثیر بیشتری ایجاد کنند.
N همچنین توضیح داده است که تکینگیها تنها شکلی از توانایی هستند که میتوانند به طور بینهایت وجود داشته باشند و از کاربران خود هم دوام بیشتری داشته باشند. تکینگیها معمولا زمانی رخ میدهند که دو یا چند توانایی سازگار با هم برخورد کنند، اما در واقع راه دیگری هم برای رخ دادن آن وجود دارد. راه دوم این است که برخی کاربران خاص از توانایی خود بر روی خودشان استفاده کنند و این عمل را به طور مکرر تکرار کنند تا زمانی که یک تکینگی رخ دهد. با این حال، این خطر وجود دارد که کاربر به دلیل انرژی عظیم تولید شده توسط این تکینگی بلعیده شود.
در طول جنگ، آلمان موفق شد تکینگیها را به سلاح تبدیل کند و این تحقیقات را با متحدان خود فرانسه و ژاپن به اشتراک گذاشت که از این تحقیقات برای ایجاد تکینگیهای انسانی استفاده شد که نتیجهی آن ایجاد پل ورلین و چویا ناکاهارا بود.