بر پایه سیستم حالت روشن حالت تاریک

اودیسی

اشتراک‌گذاری
اودیسی
آسوالد دالگارد در حال معرفی فضاپیمای اودیسی

اودیسه یا اودیسی (Odyssey) یک پروژه فضاپیمای کلونی بود که توسط یک ائتلاف دولتی چندمیلیتی متشکل از ایالات متحده، چین، هند، ژاپن، و اتحاد اروپای غربی در اوایل سال ۲۰۴۰ مطرح شد که هدفش مقابله با بحران اقلیمی پیش رو بود.

تاریخچه

اودیسه یک طرح مفهومی قابل توجه بود. با این حال در سال ۲۰۵۷ این پروژه به دلیل مسائل مالی و درگیری ملت‌های این ائتلاف رها شد.

چند سال بعد این پروژه توسط اندیشکده فار زنیث به رهبری آسوالد دالگارد، کارآفرین دانمارکی خریداری شد به این امید که این پروژه‌ی نیمه کاره را تکمیل کند. وقتی اطلاعات مربوط به طاعون فارو عمومی شد، تاکید روی این پروژه بیشتر شد تا پروژه در زمان کوتاه‌تری تکمیل شود. این پروژه در کنار پروژه زیرو داون به عنوان راه حلی برای نجات بشریت قلمداد می‌شد. این فضاپیما به یک هوش مصنوعی به نام آپولو مجهز شده بود که حداقل ۲۰۰٬۰۰۰ بذر و امکانات لازم برای یک گروه ۶۰ تا ۷۰ نفری را تامین می‌کرد.

متاسفانه در سال ۲۰۶۵ الیزابت سوبک پیامی را به سایر آلفاهای پروژه زیرو داون فرستاد مبنی بر این که اودیسی از منظومه شمسی خارج شده از دست رفته است. از این رو پروژه زیرو داون تنها امید انسان‌ها بود.

بعدها پس از احیای مجدد گایا مشخص شد که سیگنال ناشناخته ارسال شده که باعث اختلال در توابع زیرمجموعه گایا شده بود از سامانه سیریوس ارسال شده است که مقصد مورد نظر اودیسی بود. در واقع اطلاعات قبلی از نابود شدن اودیسی نادرست بود و این فضاپیما قادر به سفر به سامانه سیریوس و کلونی‌سازی آنجا شده بود.

صفحات دیگر